doftljus & terapeutbesök.

Vi har berättat tidigare men nu är det dags! Boka in onsdag nästa vecka, 15/11 kl 17-19, i din kalender. Då ska vi göra doftljus tillsammans.

Candelize har underbara doftljus och smarta refillpåsar som vi vill "lyfta fram" och visa er. Vi har redan testat här i butiken, en skål från Affari  och en Hurricane Boule från Skogsberg & Smart är fylld med två favoritdofter. Charlotta från Candelize är här och berättar om sin lilla fabrik som är belägen på Lidingö. Vi har även bjudit in Mimmi från Skogsberg & Smart denna em.

2do för dig:

  • du mailar mode@bybinett.se och berättar att du kommer. Ta gärna med en vän.
  • du tar med DIG, en ljuskopp, tidigare använd ljuslykta, ett glas (som tål värme) för att fylla med doftljus (som du köper) hos oss. Du kan också shoppa en fin ljuslykta då du kommer.
  • vi bjuder på mys, te med tilltugg, musik OCH.....

... två kvinnor som kommer på besök♥️. De är samtalsterapeuter och ska berätta om träning för våra huvuden och att det vi inte vet påverkar oss mer än vi tror. Spännande tycker vi.

Gårdagens REEL om "envisa noppor" är så fint (tycker vi. och ni.) och precis så som vi älskar att göra det. Vi ska såklart fortsätta berätta om vår fina butik. Om allt vi har och vill visa er. Och vi ska tipsa om saker och laga lunch i vårat pyttelilla kök då det hinns med. Vi lovar.

Anmäl dig nu så ses vi den 15/11!

Kram från oss ♥️♥️♥️

VI har fyllt en Hurricane Boule i klarglas med doften Library från Candelize. Det är så vackert och doftar magiskt. 

 

 

 

4 thoughts on “doftljus & terapeutbesök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *