Köpvillkor

KÖPVILLKOR

PRISER

Samtliga priser är angivna i Svenska Kronor (SEK), inklusive moms. Priset som gäller är det som finns angivet på hemsidan den dag beställning görs.

MINIMUM ORDER

Det finns inget minsta ordervärde.

BETALNING

Betalning sker vi Klarna Checkout - där kan du välja mellan Faktura, kortbetalning eller direktbetalning via din bank. Vänligen observera att leveransmottagarens namn och adress måste överenstämma med kort/kontoinnehavarens namn och adress. Överföringen sker med säker SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

LEVERANSKOSTNAD / LEVERANSSÄTT SVERIGE

Alla ordrar över 1500 kr levereras fraktfritt (gäller inom Sverige). Detta gäller dock inte möbler här kommer vi överens om hur leverans sker efter köp.

LEVERANSALTERNATIV: 

- DHL:

Paket under 20 kg levereras till närmsta utlämningsställe, vänligen ange ditt mobilnummer för SMS-avisering som innebär snabbare hantering, annars så får du en avi i brevlådan.

Om du beställer flera varor med olika lång leveranstid på en och samma gång, skickas alla varor i en och samma sändning när samtliga varor ankommit till vårt lager. Om du önskar delleverans – kontakta info@bybinett.se. Extra avgift kan tillkomma.

OUTLÖSTA PAKET

Avgift för outlöst försändelse eller misslyckat leveransförsök debiteras.

I de fall paket, brev, postpaket eller lastpall/större paket returneras till Binett & Co AB av fraktbolaget på grund av att beställaren/mottagaren 1) inte löst ut paket från utlämningsställe; 2) inte varit anträffbar på uppgivet telefonnummer för avisering; 3) vägrat ta emot leveransen; eller 4) uppgivit felaktiga namn-, adress eller kontaktuppgifter, kommer Binett & Co AB debitera beställaren en avgift. För brev och paket uppgår avgiften till SEK 300 inkl. moms och för lastpall/större paket till SEK 600 inkl. moms. Avgiften tas ut för att täcka Binett & Co ABs kostnad för returfrakten samt returadministrationen och debiteras antingen via faktura eller genom att avgiftsbeloppet dras av från den ordersumma som återbetalas efter att returen ankommit till Binett & Co AB.

I de fall DHL, Posten eller Binett & Co AB kommit överens med mottagaren om dag och tid för leverans men denne inte finns på plats vid leveranstillfället, kan en extra avgift för ett nytt leveransförsök tillkomma.

Alla försändelser från Binett & Co AB skickas till utlämningsstället eller levereras till din adress och kan endast hämtas ut med aviserings-sms eller brev. Du kan själv begära att din leverans skall lämnas ut utan påskrift. I det fall du begär att dina varor skall lämnas vid din adress utan påskrift är det du som kund som är ansvarig för paketet från det att fraktföretaget lämnat ifrån sig paket på den angivna adressen. Kontakta info@bybinett.se om du önskar detta fraktalternativ.

 

ANDRA VILLKOR

FÄRGER OCH BILDER

Vi strävar efter att återge färger och texturer på våra produkter så exakt som möjligt, men vi kan inte garantera att de bilder som visas i webshopen exakt återger verkligheten. Hur t.ex. färger återges beror bl.a. på din dator, bildskärmens inställningar m.m. Ofta använder vi också bilder från våra leverantörer, då har vi ingen möjlighet att påverka förutsättningarna vid fotograferingen för att få så bra bilder som möjligt.

ÖVRIGT

Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Binett & Co AB förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

FELAKTIGA UPPGIFTER

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående pris och leveranstid. Vi reserverar oss för eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo. Även efter genomfört köp och skickad orderbekräftelse förbehåller vi oss rätten att ändra pris och leveranstid vid eventuellt tryckfel.

FORCE MAJEURE

Vi förbehåller oss rätten att åberopa Force Majeure i sådana situationer där detta är tillämpbart.