Om by binett

Vi är två glada och entusiastiska kvinnor som tillsammans driver BY BINETT. Sima är grundaren som lever sin passion och med sin expertis och känsla för detaljer har by binett blivit en plats som våra kunder alltid kommer tillbaka till. Linda är partnern som delar Simas driv och stora nyfikenhet på möjligheter och livet. Vi har en gemensam vision med tydliga värden och bra kommunikation för att nå framgångar tillsammans. We love it!

Vi väljer noggrant vilka varumärken vi arbetar med. Alltid med fokus på kvalité, utvalt och handplockat. Vi vill att du som kund ska uppleva, känna och lita på att vi redan gjort valet åt dig. Vi tror det är inspirerande både för dig som kund och för våra medarbetare att befinna sig i en kreativ miljö som ständigt förnyas. Vi hoppas det känns så när du besöker oss.

Team BY BINETT består av speciella och unika stjärnor med förmågan att lyssna och möta våra kunder på allra bästa sätt. Vi har koll på vad som är aktuellt idag och såklart på vad som väntar runt hörnet. 

Kom gärna till butiken och lär känna oss.

Sima Binett & Linda Mode.

Följ oss gärna på Instagram på @bybinett för att se hur våra dagar ser ut.