LEVERANSVILLKOR

 

LEVERANSKOSTNAD / LEVERANSSÄTT SVERIGE

Alla ordrar över 500 kr levereras fraktfritt med DHL till din närmsta Servicepoint. 

För ordrar under 500 kr är frakten 60 kr med DHL till din närmsta Servicepoint.

Vill du ha ditt paket levererat med Postnord  (MyPack) till närmsta postombud är kostnaden 80 kr.

 

LEVERANSALTERNATIV: 

- DHL eller Postnord: 

Paket under 20 kg levereras till närmsta DHL Servicepoint, vänligen ange ditt mobilnummer för SMS-avisering som innebär snabbare hantering, annars så får du en avi i brevlådan.

 

Om du beställer flera varor med olika lång leveranstid på en och samma gång, skickas alla varor i en och samma sändning när samtliga varor ankommit till vårt lager. Om du önskar delleverans – kontakta info@bybinett.se. Extra avgift kan tillkomma.

 

OUTLÖSTA PAKET

Avgift för outlöst försändelse eller misslyckat leveransförsök debiteras.

 

I de fall paket, brev, postpaket eller lastpall/större paket returneras till Binett & Co AB av fraktbolaget på grund av att beställaren/mottagaren 1) inte löst ut paket från utlämningsställe; 2) inte varit anträffbar på uppgivet telefonnummer för avisering; 3) vägrat ta emot leveransen; eller 4) uppgivit felaktiga namn-, adress eller kontaktuppgifter, kommer Binett & Co AB debitera beställaren en avgift. För brev och paket uppgår avgiften till SEK 300 inkl. moms och för lastpall/större paket till SEK 600 inkl. moms. Avgiften tas ut för att täcka Binett & Co ABs kostnad för returfrakten samt returadministrationen och debiteras antingen via faktura eller genom att avgiftsbeloppet dras av från den ordersumma som återbetalas efter att returen ankommit till Binett & Co AB.

 

I de fall Posten, DHL eller Binett & Co AB kommit överens med mottagaren om dag och tid för leverans men denne inte finns på plats vid leveranstillfället, kan en extra avgift för ett nytt leveransförsök tillkomma.

 

Alla försändelser från Binett & Co AB skickas till uthämtningsställe eller levereras till din adress och kan endast hämtas ut med aviserings-sms eller brev. Du kan själv begära att din leverans skall lämnas ut utan påskrift. I det fall du begär att dina varor skall lämnas vid din adress utan påskrift är det du som kund som är ansvarig för paketet från det att fraktföretaget lämnat ifrån sig paket på den angivna adressen. Kontakta info@bybinett.se om du önskar detta fraktalternativ.

 

MAKULERA ORDER

Fram tills dess att din order är hanterad kan du ångra/makulera ditt köp. Om du vill ändra en vara eller lägga till något så maila, ring eller skicka sms. Var noga med att få svar på din fråga för att säkerställa att din önskan hunnit nå oss innan ordern expedierats. 

 

HUR VI PACKAR ORDRAR

Tycker du att paketet är fult? Vi väljer att återanvända allt material vi får från våra leverantörer och för att spara på miljön. Därför är ditt paket kanske inte det snyggast emballerade. Men handen på hjärtat, du skulle väl ändå slänga allt emballage?