Vilken respons!

Först! Tack alla som kom på vår brunch i söndags. Så kul med umgänge, samtal och skratt. Med allt som händer i världen nu, som med all säkerhet påverkar oss alla, är det inte mycket som är positivt. Men nånstans tror vi på att små möten i all dess enkelhet kan förgylla en aningen.

Den 15/11 kl 17-19 har vi nästa träff här hos oss. Visst har vi öppet varje dag men ibland kan vi samlas kring ett speciellt tema och en kul aktivitet. Då ska vi tillsammans med Candelize göra doftljus tillsammans. Dessutom har vi två kvinnor på besök. De är terapeuter och ska berätta om träning för våra huvuden och att det vi inte vet påverkar oss mer än vi tror. Spännande tycker vi.

Veckans mest uppmärksammade inlägg är det vi gjort om väggfästet till den klassiska Stoff-ljusstaken. (se bild längre ned). Ni är några som är supersugna och redan beställt. Vi får in dem imorgon och den vi ska ha i butiken monteras på tisdag. Lägger upp foton då. Här är länk till Stoff @bybinett 

Hej så länge ♥️♥️♥️

Väggfästet kostar 700 kr. Vi tycker det är bra att starta med ett 3-pack moduler 1379 kr. Sammanlagt som start för en fantastisk ikon-ljusstake blir då 2079kr. Som den ser ut på bild är den totala pengen 4837kr.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *