Den röda tråden i mitt liv är – och har alltid varit - inredning.

 

Man kan åstadkomma en stor förändring med små medel bara man gör det rätt!

 

Min personliga drivkraft och stora passion inom inredningsdetaljer ledde till att jag startade by binett i januari 2015. Sedan dess har företaget gjort en fantastisk resa!

 

Vi erbjuder ett brett sortimentet där vi personligen handplockar det bästa från de bästa. Det innefattar såväl klassiker från välkända varumärken som moderna produkter i nyskapande design. Det är viktigt för oss att våra produkter ska kunna komplettera ditt hem på ett sätt som passar just din stil. Variationerna är oändliga!

 

På bybinett.se kan du handla inredningsdetaljer och möbler som lyfter ditt hem. Du kan även få hjälp med heminredning eller bara låta dig inspireras av allt fint i webshopen!

 

Och i november 2017 slog vi upp dörrarna till butiken på Odengatan 21! Kom in och inspireras! 

 

Behöver du hjälp att hitta ny inspiration? Maila, smsa eller ring och berätta vad du vill ha hjälp med så bokar vi tid för konsultation. 

 

Har du företag och ska ordna presenter till personalen men tiden räcker inte till? Ska du inreda ett nytt kontor, byta möbler eller förbättra det befintliga? Kontakta oss på info@bybinett.se så hjälper vi till på bästa sätt. 

 

Tveka inte att höra av dig!

 

 

 

Varma hälsningar

Sima Binett