Korbo Basket Classic 24
Korbo Basket Classic 24
Korbo Basket Classic 24
Korbo Basket Classic 24

Korbo Basket Classic 24

Trådkorg i stål från Korbo - modellen är Classic 24. Den klassiska trådkorgen i stål från Korbo från 1920-talet är lika modern och praktiskt idag som den var då. Korgen har två handtag och rymmer 24 liter. Använd korgen till att förvara ytterkläder, tidningar, plantera i eller ha ved i.

Classic 24

Artikelnummer

30010 Galvaniserad

Lagerstatus

Tillfälligt slut! Maila info@bybinett.se vid intresse.

869 kr

inkl. moms

Beskrivning

Rymmer 24 liter.

GALVANISERAD STÅL: Galvanisering är en process som används för att förhindra korrosion av stålet genom att lägga till en fysisk barriär av zink till ytan. Observera, om ytan blir skadad finns rostrisk, var därför försiktig med slag och stötar samt kemikalier, använd gärna planteringssäck. Galvaniserat stål har använts i mer än 150 år och tråden kommer med tiden få en vacker matt patina.

SYRAFAST ROSTFRITT STÅL: Syrafast rostfritt stål innehåller nickel och molybden som tillsammans med stål bildar en legering som är helt rostfri. Till skillnad från galvaniserad tråd, skyddar syrafast rostfri tråd inte bara på ytan utan är rostfritt hela vägen igenom och kan därmed används utomhus året om och tål kemiska påfrestningar. Korgarna i syrafast rostfritt stål har en yta som kommer att förbli blanka oberoende av miljöexponering.