Design of Outdoor Square Table
Design of Outdoor Square Table
Design of Outdoor Square Table

Design of Outdoor Square Table

Design of Outdoor Square Table är ett perfekt bord för utomhusbruk. Bordet finns i två storlekar, small och medium (small 43x43x40, medium 72x72x45), samt i färgerna vit, svart, grå och varmzink (galvaniserat).

Design of Bord

Artikelnummer

DOMO435U-S

Lagerstatus

BESTÄLLNINGSVARA - 2-6 v leveranstid

4 799 kr

inkl. moms

Beskrivning

SKÖTSELRÅD: Alla Design of produkter kräver minimalt underhåll, men vid normal rengöring rekommenderar vi att använda en trasa och torka av med varmvatten och diskmedel eller såpa. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till produkten, vilket kan leda till rost eller repor.

Viktig information – Varmzink: De större ytorna på möblerna kommer vid leverans att vara blanka. Beroende på klimat kommer ytan succesivt att mattas med tiden. När detta sker kan det bildas ett vitt pulver på produktens yta, det försvinner med tiden. Vi rekommenderar alltid att använda en sittdyna till Design of CHAIR, Design of STOOL och Design of BENCH detta för att det finns risk att få fläckar på kläderna när produkten exponeras i olika klimat. Våra varmförzinkade produkter har ett effektivt och långvarigt skydd mot rost. Uppstår det repor i lacken har varmförzinkningen en ”självläkande” effekt mot rost.