Design of Chair
Design of Chair
Design of Chair
Design of Chair

Design of Chair

Design of CHAIR - Den sköna sittplatsen vid matbordet där vi njuter av god mat, familj och vänners närvaro. Stolen är praktisk staplingsbar för att enkelt kunna förvaras. Formgivningen bygger på perfektion för att varje människa ska kunna skapa sitt unika rum och belysa sin stil. Stolen finns i storleken (LxBxH). 40x42x82cm och är staplingsbar. Finns i färgerna svart, vit, beige och varmzink.

Design of Stol

Artikelnummer

DOMO-ST-BLACK

Lagerstatus

BESTÄLLNINGSVARA - 2-6 v leveranstid

3 599 kr

inkl. moms

Beskrivning

SKÖTSELRÅD: Alla Design of produkter kräver minimalt underhåll, men vid normal rengöring rekommenderar vi att använda en trasa och torka av med varmvatten och diskmedel eller såpa. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till produkten, vilket kan leda till rost eller repor.

Viktig information – Varmzink: De större ytorna på möblerna kommer vid leverans att vara blanka. Beroende på klimat kommer ytan succesivt att mattas med tiden. När detta sker kan det bildas ett vitt pulver på produktens yta, det försvinner med tiden. Vi rekommenderar alltid att använda en sittdyna till Design of CHAIR, Design of STOOL och Design of BENCH detta för att det finns risk att få fläckar på kläderna när produkten exponeras i olika klimat. Våra varmförzinkade produkter har ett effektivt och långvarigt skydd mot rost. Uppstår det repor i lacken har varmförzinkningen en ”självläkande” effekt mot rost.