INREDNINGSHJÄLP

På by binett hittar du inte bara ett väl utvalt inredningssortiment, vi hjälper dig även med att placera ut alla dessa vackra ting i ditt hem!

Utöver våra egna duktiga inredare Sima Binett & Christelle Palm som med fingertoppskänsla hjälper dig att inreda ditt hem jobbar vi även med inredaren Jana Heinrici. Önskar du hjälp med inredning och styling av hem eller kontor, kontakta oss via formuläret längre ner så hör vi av oss och bokar in ett möte.

För att förbereda dig inför mötet kan du se över våra inredningspaket.

Vi erbjuder tre olika paket, det lilla/digitala paketet, det lite större paketet och ett stort paket för hela ditt hem.

Nedan kan du läsa mer om varje paket och om vad som ingår såsom tid och pris. Du hittar även information om vad du bör tänka på innan samt vad du kan förvänta dig av oss.

IMG_7092

VAD ERBJUDER VI?

LILLA DIGITALA PAKETET

Vårt minsta upplägg är perfekt för dig som bara behöver hjälp med att få till det där lilla extra. Att hitta den röda tråden kan vara knepigt ibland, och i vissa fall kan det vara svårt att hitta rätt detaljer för att skapa balans i rummet. Behöver du ett fysiskt möte eller hjälp digitalt har du möjlighet att välja detta själv.

 

 

MELLAN PAKETET

Vårt mellersta upplägg är till för dig som känner att du behöver byta ut en del större möbler, eller göra om helt och hållet i ett rum. Baserat på befintliga möbler eller färgval tar vi fram förslag på de bästa komplementen till ditt hem. I detta förslag sätter vi ihop ..

 

 

 

STORA PAKETET

I det stora upplägget utgår vi från att bostaden är helt tom och vi hjälper till med färgsättning, ljussättning och komplett möblering. Om man har en planerad flytt framför sig och känner att man vill få till det rätt från allra första början är detta det solklara valet. Vi ser till att allt det där nödvändiga som förvaring, bekvämlighet och optimering av ytor prioriteras samtidigt som vi ser till att helhetsintrycket blir en fröjd för ögat.

 

BOKA INREDNINGSHJÄLP

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan, oftast inom 24h, vid högtryck kan det ibland ta någon dag extra. Ange vilket paket du är intresserad av i ämnesraden.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

ATT TÄNKA PÅ

För att underlätta och snabba på ett förslag från vår sida kan det vara värt att tänka på färger, material etc. till ditt paket och ta med det i din förfrågan till oss.

VÅR FILOSOFI OCH VARFÖR DU SKA ANLITA OSS

Vi tror att inredning spelar stor roll i hur vi påverkas i det dagliga livet, och att ett fint hem bidrar till en ökad livskvalitet. Genom att leva i en miljö där färger samspelar på ett harmoniskt sätt och där dekorationer och detaljer kompletterar varandra är vi övertygade om att både glädje och harmoni spirar. Vi vill hjälpa dig att hitta rätt och göra kloka val i inredningsdjungeln för en långsiktig och harmonisk inredning i ditt hem.